Nyheter

Alt klart for høstens turneer

Fem ulike produksjoner er klare for sendes ut til jazzklubber i Finnmark, Troms og Nordland. Det blir fokus på utenforskap med en omfattende produksjon med Solfrid Molland, musikk med utgangspunkt i en båt, funky jazz fra Sverige, vakker vokaljazz og mye moro for nordnorske JåzzOnger.

Først ut i høst er en stor produksjon med Solfrid Molland i samarbeid med Kirkens Bymisjon og Batteriet. Turneen er kalt «Aleina e du ingenting». Her blir ulike tema belyst på de ulike stedene – rus, overgrep, religion, minoriteter mm – med foredrag før konserten. I tillegg blir det servert suppe.

Hør litt av musikken her 



wESTAMAN_1200x1200
Hva får tre norske musikere til å følge lyden av en sørlandsk båttype til Zanzibar? Og hva slags lydbilder oppstår i møtet mellom en høyhastighets katamaranmotor, kyst og hav, norsk lydkunst og tradisjonell øst-afrikansk musikk? Dette, sammen med en nydelig og interessant visuell-musikalsk opplevelse, kan du får svar på når Bjørn Chales Dreyers wESTAMAN går på scenen.

Mer om prosjektet her 

JåzzOngan_1200x1200

 

JåzzOngan er Nordnorsk Jazzsenter sin nye satsing på barn. Les mer om den her . Nå skal første produksjon ut på turné og den store ære er det det prisbelønte bandet Jazzoo som har fått. Dette håper vi blir skal bli skikkelig moro både for store og små JåzzOnger.
Hør Jazzoo på konsert her.

Oddjob_1200x1200De samme musikerne som spiller i Jazzoo blir til bandet Oddjob når de spiller for voksne. Dette er noen av Sveriges fremste jazzmusikere samlet i ett band. Og det må jo bli bra. Hør dem i konsert her.   

Bilde Lise Hvoslef

Lise Hvoslef er en Oslo-basert jazzsanger og låtskriver. Hun debuterte i februar 2014 med EP’en ”Mapping the Coincidence”. Denne promoterte hun og bandet på en turné i New York, USA. Som vokalist har Lise bakgrunn fra jazz og rytmisk musikk og fra vokal improvisasjon og ny musikk i vokalensemblet Oslo 14. Komposisjonene og tekstene hennes er også inspirert av singer/songwriter-tradisjonen som er en viktig del av hennes musikalske bakgrunn. Dette både med tanke på tekst og musikalsk utførelse. I musikken smelter sjangrene jazz, pop og singer/songwriter sammen til et tidløst og egenartet uttrykk og her spiller resten musikerne i bandet en sentral rolle.

Mer om Lise Hvoslef her

 

Se hele turnéoversikten her

Fra forsiden

Nyheter

Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik

Det er lett å forelske seg i de umiddelbare låtene. Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik skriver tekster både på engelsk og dialekt. Duoen tar med seg et eminent band og fremfører musikk med ild i hjertet. Det er både mykt og gripende i landskapet der jazz møter pop, og vi kan love deg […]

Nyheter

Maciej Obara Quartet – Frozen Silence

Da pandemien traff verden for litt siden, dro den polske saksofonisten Maciej Obara tilbake til de dramatiske landskapene i Karkonosze-regionen i det sørvestlige Polen, der hans familie stammer fra, for å komponere ny musikk.Nå tar kvartetten endelig turen opp til Nord-Norge for å spille låter fra bandets tredje utgivelse –Frozen Silence. Obara og pianist Dominik […]