Nordnorsk Ungdomsstorband

Nordnorsk Ungdomsstorband er at av jazzsenterets viktigste rekrutteringsprosjekter. NNUSB ble etablert i 1991 hvor det administrative ansvaret ble overført fra Nordnorsk Jazzforum til Nordnorsk Jazzsenter i januar 1999. NNUSB er landsdelens aller viktigste rekrutterings- og inspirasjonskilde for unge musikktalenter. Bandet består av ungdommer i alderen 16-25 år fra Nordland, Troms og Finnmark.

I høsthalvåret 2014 og første kvartal i 2015 jobber storbandet frem mot konsert med den verdenskjente trompetisten Randy Brecker og saksofonist/dirigent Fred Glesnes. De har hatt to øvehelger i Tromsø før de møtes i Bodø den 15. februar og holder konsert på nye Sinus i Stormen Konserthus. Repertoaret består av kjente Brecker Brothers låter arrangert for storband.

Nordnorsk Ungdomsstorband har de siste årene fått støtte fra KOMP. www.musikk.no/komp

Kjøp billetter her!

NNUSB PoriJazz

Randy Brecker

Fra forsiden

Nyhet

Høstens turneer er klare!

Både unge og gamle jazzinteresserte i nord får noe å se fram til når Arild Andersen Sekstett, England Brooks med band, Thomas Strønen samt JåzzOngan legger ut på turneer til høsten.

Nyhet

Bryter nytt land

Når Chili Vanilla og Andreas Ulvo nå inntar Nord-Norge, er det første gang den kritikerroste gruppen er på turné i vår nordligste landsdel. Og med seg har de musikk ingen har hørt før.