Nyheter

Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik

Det er lett å forelske seg i de umiddelbare låtene. Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik skriver tekster både på engelsk og dialekt. Duoen tar med seg et eminent band og fremfører musikk med ild i hjertet. Det er både mykt og gripende i landskapet der jazz møter pop, og vi kan love deg en konsert med både små hverdagsbilder og store følelser. Det er sjelden musikk tar tak i deg på denne måten!

Sangene er særegne både i stemmeleie og tekstunivers, men er også stolte av sine inspirasjonskilder som Anthony & The Johnsons, Florence + The Machine og Bon Iver. Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik  løfter hverandre og gnistene flyr, det er overbevisende, ekte og varmt. I bandet finner vi unge, spennende musikere med en bred bakgrunn.

Liv Andrea Hauge med sin trio mottok nylig den prestisjetunge europeiske jazzprisen Zenith Award. Jazzpianisten fra Mosjøen er veldig aktuell med trioen og flere andre prosjekter. Hun høster stor kritikerros både nasjonalt og internasjonalt for alle sine prosjekter. Hun er en av seks artister som presenteres for den internasjonale musikkbransjen under Northern Expo i Bodø juni 2024.

Hun er et fyrverkeri på sitt instrument. I tillegg til flotte melodier bruker hun pianoet som en utvidet hjerterytme, en yppende motor som driver låtene framover. Ikke mange vet at hun også har sunget gjennom hele sitt musikerliv, det er en hemmelighet som i dette bandet slår ut i full blomst!

Sammen med stemmen til Øystein Herkedal Hegvik, skaper de en helt egen klang! Øystein er i ferdig med å etablere seg som soloartisten Herkedal, med en plate like om hjørnet. Tekster på norsk er nytt for ham, men det klinger godt og lyrikken har en sterk nerve. På scenen har Øystein en lun tilstedeværelse og en stemme som runger i hjertet av publikum.

Liv Andrea Hauge – Piano & vokal

Øystein Herkedal Hegvik – Vokal

Kristian Svalestad Olstad – Gitarer

Sunniva Shaw Of-Tordarroch – Cello, vokal

Fredrik Luhr Dietrichson – Kontrabass

Synne Stenersen – Lyd

Turneoversikt:

ons 24 april Kooperativet Vadsø
tor 25 april Amtmandens Tromsø
fre 26 april Arbeideren Lofoten
lør 27 april Lillesal Stormen Bodø
søn 28 april Jernvaren Hemnesberget

Fra forsiden

Nyheter

Maciej Obara Quartet – Frozen Silence

Da pandemien traff verden for litt siden, dro den polske saksofonisten Maciej Obara tilbake til de dramatiske landskapene i Karkonosze-regionen i det sørvestlige Polen, der hans familie stammer fra, for å komponere ny musikk.Nå tar kvartetten endelig turen opp til Nord-Norge for å spille låter fra bandets tredje utgivelse –Frozen Silence. Obara og pianist Dominik […]

Nyheter

Kåre Kolve Fusion Quintet

Solskinn, palmesus, lange kritthvite strender og tropisk varme slår imot oss når Kåre Kolve og flere av Norges desidert beste musikere leverer oss 80-tallsinspirert Jazz-funk-fusion i april. Etter mange aktive år som utøvende frilansmusiker har saksofonisten og bandlederen Kåre Kolve tatt turen tilbake til sin egen ungdomstid på 1980-tallet. Hans nye band Fusion Quintet serverer […]