Nyheter

Maciej Obara Quartet – Frozen Silence

Da pandemien traff verden for litt siden, dro den polske saksofonisten Maciej Obara tilbake til de dramatiske landskapene i Karkonosze-regionen i det sørvestlige Polen, der hans familie stammer fra, for å komponere ny musikk.Nå tar kvartetten endelig turen opp til Nord-Norge for å spille låter fra bandets tredje utgivelse –Frozen Silence.

Obara og pianist Dominik Wania representerer den unge og fremadstormende polske jazzgenerasjonen, som ivaretar arven etter de gamle stormestrene Komeda og Tomasz Stanko.

Sammen med våre polske venner finner vi to av Norges desidert beste jazzmusikere med et energisk driv sterkt nok til å drive et godstog på bar mark.

Velkommen på konsert med moderne, melodiøs europeisk jazz med eksepsjonell driv.

Maciej Obara Quartet består av:

Maciej Obara – saksofon

Dominik Wania – piano

Ole Morten Vågan – bass

Gard Nilssen – trommer

David Solheim – Lyd

Turneoversikt:

tir 16 april Forsamlingslokalet Brønnøysund
ons 17 april TØF Servering As / Teaterkafeen på Nordland Teater Mo i Rana
tors 18 april Sinus Bodø
fre 19 april Amtmandens Tromsø
lør 20 april Studenthuset City Scene Alta

Fra forsiden

Nyheter

Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik

Det er lett å forelske seg i de umiddelbare låtene. Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik skriver tekster både på engelsk og dialekt. Duoen tar med seg et eminent band og fremfører musikk med ild i hjertet. Det er både mykt og gripende i landskapet der jazz møter pop, og vi kan love deg […]

Nyheter

Kåre Kolve Fusion Quintet

Solskinn, palmesus, lange kritthvite strender og tropisk varme slår imot oss når Kåre Kolve og flere av Norges desidert beste musikere leverer oss 80-tallsinspirert Jazz-funk-fusion i april. Etter mange aktive år som utøvende frilansmusiker har saksofonisten og bandlederen Kåre Kolve tatt turen tilbake til sin egen ungdomstid på 1980-tallet. Hans nye band Fusion Quintet serverer […]