Nyheter

Nordnorsk Ungdomsstorband med verdensstjerne Randy Brecker

Høsthalvåret 2014 og første kvartal i 2015 jobber storbandet frem mot konsert med den verdenskjente trompetisten Randy Brecker og saksofonist/dirigent Fred Glesnes. De har hatt to øvehelger i Tromsø før de møtes i Bodø den 15. februar og holder konsert på nye Sinus i Stormen Konserthus. Repertoaret består av kjente Brecker Brothers-låter arrangert for storband. Kunstnerisk leder og dirigent for prosjektet er Fred Glesnes.

Konserten finner sted i nye Sinus i Stormen Konserthus den 15. februar. Dørene åpner 20.00, konsertstart 21.00. Billetter fåes kjøpt her!

NNUSB PoriJazz

Nordnorsk Ungdomsstorband er at av jazzsenterets viktigste rekrutteringsprosjekter. NNUSB ble etablert i 1991 hvor det administrative ansvaret ble overført fra Nordnorsk Jazzforum til Nordnorsk Jazzsenter i januar 1999. NNUSB er landsdelens kanskje aller viktigste rekrutterings- og inspirasjonskilde for unge musikktalenter. Bandet består av ungdommer i alderen 16-25 år fra Nordland, Troms og Finnmark.

Storbandet består denne gangen av:

Trompet

Dingaan Chabalala

Henrik Fjelberg

Simen Grøneng Johansen

Martin Killie

 

Saksofon

Sondre Kleven

Johanna Solheim Nilsen

Aleksander Døvle

Even Eliassen

Miriam Rintelen

 

Trombone

Solveig Hofseth

Karoline Thomassen

Kristine Oppegård

Sigurd Skogdal

 

Komp

Mathias Dons, gitar

Joakim Kristiansen, bass

Adrian Danielsen, piano

Joakim Rainer Pedersen, keys

Martin Lien, perkussjon

Tobias Solheim Nilsen, slagverk

 

Fra forsiden

Nyheter

Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik

Det er lett å forelske seg i de umiddelbare låtene. Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik skriver tekster både på engelsk og dialekt. Duoen tar med seg et eminent band og fremfører musikk med ild i hjertet. Det er både mykt og gripende i landskapet der jazz møter pop, og vi kan love deg […]

Nyheter

Maciej Obara Quartet – Frozen Silence

Da pandemien traff verden for litt siden, dro den polske saksofonisten Maciej Obara tilbake til de dramatiske landskapene i Karkonosze-regionen i det sørvestlige Polen, der hans familie stammer fra, for å komponere ny musikk.Nå tar kvartetten endelig turen opp til Nord-Norge for å spille låter fra bandets tredje utgivelse –Frozen Silence. Obara og pianist Dominik […]