Nyheter

Åpningskonsert med Nordnorsk Ungdomsstorband

Åpningskonsert med Nordnorsk Ungdomsstorband hos Hemnesjazz! Denne konserten er et resultat av samarbeidet mellom NNUSB og tre instruktører fra Hackney Colliery Band.

De møttes til workshop i Store Studio i Bodø november 2023. Med improvisasjon som utgangspunkt og metodisk verktøy, resulterte dette møtet i helt nye komposisjoner.

Nordnorsk Ungdomsstorband (NNUSB) er et av Nordnorsk Jazzsenters og landsdelens aller viktigste rekrutteringsprosjekter og inspirasjonskilde for unge musikk-talenter innen jazz. Bandet består av ungdommer i alderen 16 – 25 år fra Nordland, Troms og Finnmark.

Bandet øver vanligvis to til tre ganger hvert år, av og til noe mer i forbindelse med festivaler, konserter eller prosjekter. Samlingene gjennomføres på ulike steder i landsdelen, basert på hvilke spillejobber eller prosjekter som skal gjennomføres. Formålet med storbandet er å gi ungdom fra Nord-Norge mulighet til å spille sammen i band og lære mer om sjangre, samspill og improvisasjon.

Hemnesjazz – torsdag 1.august kl. 18.00.

Her finner du billetter.

Nordnorsk Ungdomsstorband:

Birk Arvola

Magnus Mathisen

Fredrik Sandvik Olsen

Edward Engen

Majia Aile Svorkmo-Stemland

Leonard Aron Ørnøy

Frida Solli

Ola Birgitsønn Vik

Thorvald Stubø

Astrid Aarthun

Jenny Irgens

Leona Yibrah Nielsen

Asbjørn V Ludvigsen

Theodor Skognes Johansen

Erle Dortea Aaker Helstad

Sigurd Skogdal

Instruktører:

Steve Pretty

Edward Ashby

Oliver Blackman

Sigurd Skogdal

Fra forsiden

Nyheter

Uke 44: Flukten

Det som startet som en jam mellom venner har nå blitt til en av Norges favoritt jazzgrupper! Flukten har siden bandets oppstart rukket å spille hele 30 konserter både i og utenfor Norge. Debutalbumet “Velkommen håp” fra 2021 – har høstet lovord blant landets jazzkritikere. Morgenbladets anmelder skriver at det“… oser av grensesprengende frihetssøken og […]

Nyheter

Hackney Colliery Band

Brasstrøkk fra de Britiske øyer! Musikkfest for familien på tvers av aldre og sjangre!