Nyheter

Kåre Kolve Fusion Quintet

Solskinn, palmesus, lange kritthvite strender og tropisk varme slår imot oss når Kåre Kolve og flere av Norges desidert beste musikere leverer oss 80-tallsinspirert Jazz-funk-fusion i april.
Etter mange aktive år som utøvende frilansmusiker har saksofonisten og bandlederen Kåre Kolve tatt turen tilbake til sin egen ungdomstid på 1980-tallet. Hans nye band Fusion Quintet serverer smooth, groovy, funky musikk med fengende melodier som ligger i skjæringspunktet mellom jazz, funk, pop og fusion.

Du kjenner stilen igjen fra gode og gamle band som Spyro Gyra, Yellowjackets, Rippingtons, Weather Report og Mezzoforte, og fra litt nyere band som Dirty Loops, Cory Wong og Snarky Puppy.
Kolve er ingen hvem som helst når det gjelder denne sjangeren. Selv var han fast medlem i legendariske Mezzoforte i en årrekke, og han spilte også flere år med Randy Crawford i gruppa Lava.


Kåre Kolve Fusion Quintet består av:

Kåre Kolve – saksofon
Torstein Lofthus – trommer
Jonny Sjo – el.bass
Frode Mangen – keyboard
Georg «Jojje» Wadenius – gitarer
Eilif Stene – Lyd

Turneoversikt:

tir 9 april Nordkyn Hotel Kjøllefjord
ons 10 apr Kooperativet Vadsø
tors 11 apr Amtmandenes Tromsø
fre 12 apr Beddingen Kulturhus Bodø
lør 13 apr Jernvaren Hemnes Hemnesberget

Fra forsiden

Nyheter

Maciej Obara Quartet – Frozen Silence

Da pandemien traff verden for litt siden, dro den polske saksofonisten Maciej Obara tilbake til de dramatiske landskapene i Karkonosze-regionen i det sørvestlige Polen, der hans familie stammer fra, for å komponere ny musikk.Nå tar kvartetten endelig turen opp til Nord-Norge for å spille låter fra bandets tredje utgivelse –Frozen Silence. Obara og pianist Dominik […]

Nyheter

Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik

Det er lett å forelske seg i de umiddelbare låtene. Duoen lager tekster både på engelsk og dialekt og de blir sunget av to musikere med ild i hjertet! Det er både mykt og gripende i landskapet der jazz møter pop, og vi kan love deg en konsert med både små hverdagsbilder og store følelser. […]