Nyheter

Aleksander Kostopoulos – FolaNero

Kostopoulos sitt audiovisuelle albumprosjekt FolaNero presenteres for første gang!

Rytmisk musikk som snakker til hjertet, lys og lyd som vil omringe deg og ta deg med til nye steder. Grensen mellom kunsformene er flortynne, men kjernen er solid og Aleksander Kostopoulos vet hva han holder på med!

Den energiske trommisen fra Bodø har gjort seg bemerket i bandet ISÁK og i rockeduoen Pil& Bue, og har vært musiker for artister som Mari Boine, Moddi og Adjagas. På egne beinlager han både vakker og hardtslående musikk bygget opp med varm elektronikk, groovende basser og himmelsk vokal.

FolaNero – Kostopoulos sitt tredje solo-album slippes i november. Oppfølgeren til det audiovisuelle prosjektet «Oftania». Musikken kretser rundt det å høre til en plass, samtidig som en AI, en kunstig intelligens, tas i bruk for å generere visuell kunst med samme tema. Det blir det en spennende reise av!

I samarbeid med lysdesigner Anders Søvik Hjeldenviskes linjene ut imellom konsert og installasjon. Lyddesigner Thomas Johannesen opphøyer opplevelsen og gir lydene farge. Dansegalleri, kunstmaskin, disco på boks –pinner og skinn blir bits og beats, denne kvelden vil du huske lenge!

Aleksander Kostopoulos  – trommer, elektronikk, Anders Søvik Hjelden – lysdesign, Thomas Johannesen – Lyd

7.november: Brønnøy Jazzforum

8.november: Ad Lib Jazzklubb, Bodø

9.november: Sortland jazz- og viseklubb

10.november: Forum for Scenekunst, Kjøllefjord

11.november: Friform, Kirkenes

 

 

Fra forsiden

Nyheter

Chris Potter Circuits Trio – en gave til alle!

I Nordnorsk jazzsenters jubileumsår ønsket vi å by på noe storslagent og helt spesielt. Vi satset høyt og fikk realisert vår drøm - dette bandet! Nå er det bare å gjøre seg klar til festen; Chris Potter Circuits featuring James Francies and Eric Harland, er en sydende gryte med det beste av moderne, amerikansk jazz!