Nyheter

Nyansettelse ved Nordnorsk Jazzsenter

Nordnorsk Jazzsenter har ansatt Johanne Isefiær ved senteret, med tiltredelse september 2023.

Johanne skal jobbe som prosjektkoordinator for interregprosjektet Arctic Music Circles og andre prosjekt i Nordnorsk Jazzsenter (NNJS) og Musikkontoret Nord (MKN). I tillegg vil hun ha ansvaret for markedsarbeidet ved senteret. Som koordinator vil hun jobbe i team sammen med øvrig stab i NNJS, MKN, samt gjennom Arctic Music Circles jobbe tett på øvrig del av Landsdelsmusikerordningen i Nord-Norge og andre samarbeidsparter i prosjektet i Sverige og Finland.

Johanne er opprinnelig fra Asker, men har vært bosatt i Tromsø i flere år. Da var hun prosjektmedarbeider i Musikkontoret Nord, og jobbet med ulike prosjekter som bla Northern Expo og kompetansehevende seminarer og arrangementer.

Hun har også arbeidet som prosjektleder i Music Norway. Her ledet hun prosjekter rettet mot yngre bransjetalenter: Nordic Music Biz´- Top 20 under 30 og Masterclass. Sammen med Spellemann arbeidet hun med utdelingen av prisen Årets Internasjonale Suksess 2018. Johanne hadde også ansvaret for dialogen med de regionale Musikkontorene, kartlegging av det Samiske musikkmiljøet og norsk folkemusikks treffpunkter i og utenfor Norden.

Vi kjenner hennes kapasitet og med hennes lange erfaring, høye kunnskapsnivå og store engasjement, både nasjonalt og internasjonalt, og vi er sikre på at hun vil bli en viktig ressurs for oss i årene som kommer. Vi er svært fornøyde med å få styrket vår stab ved å få Johanne med på laget, og gleder oss til spennende samarbeid framover.

Fra forsiden

Nyheter

Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik

Det er lett å forelske seg i de umiddelbare låtene. Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik skriver tekster både på engelsk og dialekt. Duoen tar med seg et eminent band og fremfører musikk med ild i hjertet. Det er både mykt og gripende i landskapet der jazz møter pop, og vi kan love deg […]

Nyheter

Maciej Obara Quartet – Frozen Silence

Da pandemien traff verden for litt siden, dro den polske saksofonisten Maciej Obara tilbake til de dramatiske landskapene i Karkonosze-regionen i det sørvestlige Polen, der hans familie stammer fra, for å komponere ny musikk.Nå tar kvartetten endelig turen opp til Nord-Norge for å spille låter fra bandets tredje utgivelse –Frozen Silence. Obara og pianist Dominik […]