Nyheter

Musikere og arrangører: 1. mai er det søknadsfrist!

Nå er det dags å beskrive prosjektet ditt ferdig, lage et budsjett og sende det til oss! Her kan du som musiker søke om støtte til en kommende turné, det er også opprettet en støtteordning tenkt som tilskudd til en opptaksdag i et profesjonelt studio.

Jazzarrangører kan på sin side søke midler til å sette i gang nye og spennende prosjekter i landsdelen. Disse midlene er vårt bidrag til at de mange flinke og hardtarbeidende musikerne og arrangørene får satt sine ideer ut i livet.

Informasjon om tilskuddsordningene og søknadsskjemaet finner du her, nærmeste søknadsfrist er 1. mai:

Fra forsiden

Nyheter

Hackney Colliery Band

Brasstrøkk fra de Britiske øyer! Musikkfest for familien på tvers av aldre og sjangre!

Nyheter

Ellen Andrea Wang og Ensemble Ylajali.

Når en av våre aller beste jazzbassister her til lands komponerer musikk til Magnificat-teksten i Marias Lovsang, gjøres det med stor bravur. Ellen Andrea Wang har komponert det mesterlige verket Magnificat i 10 deler for kvinnekor, kontrabass og saksofon.