Nyheter

Fersk musikk i Henningsvær

Vi har sendt Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik på komponeringsopphold i den rustikke og flotte Trevarefabrikken i Henningsvær.

Duoen skriver ny musikk som skal fremføres på en Nordnorge turné i sommer, en liten forsmak av den kan du høre i videoen under. Et lite delmål deler vi med publikum lørdag 1. april, da er også gitaristen Kristian Svalestad Olstad med. Sammen med Lofoten Jazzklubb inviterer vi til en gratis matinékonsert i Henningsvær, er du i nærheten anbefaler vi sterkt å ta turen innom!

Mer info finner du i Jazzkalenderen her eller på Facebook her.

 

Fra forsiden

Nyheter

Hackney Colliery Band

Brasstrøkk fra de Britiske øyer! Musikkfest for familien på tvers av aldre og sjangre!

Nyheter

Ellen Andrea Wang og Ensemble Ylajali.

Når en av våre aller beste jazzbassister her til lands komponerer musikk til Magnificat-teksten i Marias Lovsang, gjøres det med stor bravur. Ellen Andrea Wang har komponert det mesterlige verket Magnificat i 10 deler for kvinnekor, kontrabass og saksofon.