Nyheter

Fersk musikk i Henningsvær

Vi har sendt Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik på komponeringsopphold i den rustikke og flotte Trevarefabrikken i Henningsvær.

Duoen skriver ny musikk som skal fremføres på en Nordnorge turné i sommer, en liten forsmak av den kan du høre i videoen under. Et lite delmål deler vi med publikum lørdag 1. april, da er også gitaristen Kristian Svalestad Olstad med. Sammen med Lofoten Jazzklubb inviterer vi til en gratis matinékonsert i Henningsvær, er du i nærheten anbefaler vi sterkt å ta turen innom!

Mer info finner du i Jazzkalenderen her eller på Facebook her.

 

Fra forsiden

Nyheter

Inspirasjon i ‘været

Den siste uka i mars var det vindstille og sol i Henningsvær. De fleste måkene var langt til havs for å overvåke skreifisket - horisonten var full av båter og det var matauke til alle. Fisk på hjell. Det var uvanlig mye snø overalt til Lofoten å være.

Nyheter

Musikere og arrangører: 1. mai er det søknadsfrist!

Nå er det dags å beskrive prosjektet ditt ferdig, lage et budsjett og sende det til oss! Her kan du som musiker søke om støtte til en kommende turné, det er også opprettet en støtteordning tenkt som tilskudd til en opptaksdag i et profesjonelt studio.

Konserter