Nyheter

Fersk musikk i Henningsvær

Vi har sendt Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik på komponeringsopphold i den rustikke og flotte Trevarefabrikken i Henningsvær.

Duoen skriver ny musikk som skal fremføres på en Nordnorge turné i sommer, en liten forsmak av den kan du høre i videoen under. Et lite delmål deler vi med publikum lørdag 1. april, da er også gitaristen Kristian Svalestad Olstad med. Sammen med Lofoten Jazzklubb inviterer vi til en gratis matinékonsert i Henningsvær, er du i nærheten anbefaler vi sterkt å ta turen innom!

Mer info finner du i Jazzkalenderen her eller på Facebook her.

 

Fra forsiden

Nyheter

Chris Potter Circuits Trio – en gave til alle!

I Nordnorsk jazzsenters jubileumsår ønsket vi å by på noe storslagent og helt spesielt. Vi satset høyt og fikk realisert vår drøm - dette bandet! Nå er det bare å gjøre seg klar til festen; Chris Potter Circuits featuring James Francies and Eric Harland, er en sydende gryte med det beste av moderne, amerikansk jazz!