Nyheter

Skarpe melodier og svale utflukter på tur

Ladybird Orchestra er en finslipt sekstett som spiller melodiøs jazz med fengende melodier og uttrykksfulle tekster. Samtidig er bandet helt uredde for spennende og utforskende improvisasjon og fine solopartier. Nå skal de på tur i Nordnorge og redde våren med sine herlige konserter!

Kjernen er duosamarbeidet mellom vokalist Lisbeth-Anita Grimsø Olsen og pianist Liv Andrea Hauge fra henholdsvis fra Karlsøy og Mosjøen. Med sekken full av nye ideer ønsket de teste låtmaterialet med noen av sine favorittmusikere, som senere skulle bli Ladybird Orchestra. Her er unge musikere fra jazzband på vei opp av startgropa som Kongle Trio, Master Oogway, Damata og Mall Girl, og musikerne høster inspirasjon fra en bred palett av sjangere.

Våren 2020 ble Ladybird Orchestra plukket ut som ett av åtte band til å delta på Norsk Jazzforums konkurranse JazzIntro, og høsten 2021 slapp de debutalbumet «Fly» på det anerkjente plateselskapet Jazzland Recordings. Albumet er spilt inn i Ocean Sound på Giske, og forteller historier om reiser, gjennom jungel og hage, taxiturer, tapt kjærlighet og undring underveis. Også musikken svever og vil videre, og det er lett som lytter å bli revet med. I 2023 utgir de et nytt album på Jazzland, og på Nord-Norge turnéen vil vi få høre ny musikk fra det kommende albumet.

Medvirkende: Lisbeth-Anita Grimsø Olsen – vokal, Liv Andrea Hauge – piano, Karl Erik Horndalsveen – kontrabass, Lauritz Skeidsvoll – saksofoner, Mona Krogstad – saksofoner, August Glännestand – trommer

Konserter (alle lenker er Facebook)
Torsdag 20.april Tromsø 
Fredag 21.april Bodø 
Lørdag 22.april Hemnes 
Søndag 23.april Mosjøen 

Turnéen er produsert av Nordnorsk Jazzsenter

Youtube:

Spotify:

Fra forsiden

Nyheter

Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik

Det er lett å forelske seg i de umiddelbare låtene. Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik skriver tekster både på engelsk og dialekt. Duoen tar med seg et eminent band og fremfører musikk med ild i hjertet. Det er både mykt og gripende i landskapet der jazz møter pop, og vi kan love deg […]

Nyheter

Maciej Obara Quartet – Frozen Silence

Da pandemien traff verden for litt siden, dro den polske saksofonisten Maciej Obara tilbake til de dramatiske landskapene i Karkonosze-regionen i det sørvestlige Polen, der hans familie stammer fra, for å komponere ny musikk.Nå tar kvartetten endelig turen opp til Nord-Norge for å spille låter fra bandets tredje utgivelse –Frozen Silence. Obara og pianist Dominik […]