Nyheter

Festival like om hjørnet!

Bodø Jazz Open er kun et par uker unna og det er et fantastisk program de presenterer i perioden 1-5. februar.

Festivalen har sikret seg fyrverkeriet Angelique Kidjo som skal ryste Stormen med orkesterversjoner av sine mest kjente sanger sammen med Arktisk Filharmoni. Vi får høre det beste fra den vibrerende nordnorske jazz-, blues- og gospelscenen på Jazzkaféer rundt om i byen og på kveldstid på Hundholmen Brygghus.

Lørdag er det til og med en egen barnefestival under flagget Jåzzonge, her blir det blant andre konsert med Tore Johansens «Nå, lille humle». Med vokalist Ine Hoem får du høre den evige musikken fra Astrid Lindgrens univers, som vi i Nordnorsk jazzsenter også skal sende ut på turné senere i februar.

Store deler av jazzspekteret blir presentert på Bodø Jazz Open, fra historieforvalterne Magnolia Jazzband og gode musikkforedrag, til unge artister som Beharie og Inger Nordvik. Hos de siste er jazz og improvisasjon kun et av verktøyene i instrumentkassa som skal gi publikum den beste opplevelsen. På nettsiden finner du i tillegg til programmet mange spennende og innsiktsfulle artikler om artistene under uka.

Velkommen til Bodø i februar – her venter mange store opplevelser! Du finner dem på nettsiden bodojazzopen.no.

Fra forsiden

Nyheter

Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik

Det er lett å forelske seg i de umiddelbare låtene. Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik skriver tekster både på engelsk og dialekt. Duoen tar med seg et eminent band og fremfører musikk med ild i hjertet. Det er både mykt og gripende i landskapet der jazz møter pop, og vi kan love deg […]

Nyheter

Maciej Obara Quartet – Frozen Silence

Da pandemien traff verden for litt siden, dro den polske saksofonisten Maciej Obara tilbake til de dramatiske landskapene i Karkonosze-regionen i det sørvestlige Polen, der hans familie stammer fra, for å komponere ny musikk.Nå tar kvartetten endelig turen opp til Nord-Norge for å spille låter fra bandets tredje utgivelse –Frozen Silence. Obara og pianist Dominik […]