Nyheter

Festival like om hjørnet!

Bodø Jazz Open er kun et par uker unna og det er et fantastisk program de presenterer i perioden 1-5. februar.

Festivalen har sikret seg fyrverkeriet Angelique Kidjo som skal ryste Stormen med orkesterversjoner av sine mest kjente sanger sammen med Arktisk Filharmoni. Vi får høre det beste fra den vibrerende nordnorske jazz-, blues- og gospelscenen på Jazzkaféer rundt om i byen og på kveldstid på Hundholmen Brygghus.

Lørdag er det til og med en egen barnefestival under flagget Jåzzonge, her blir det blant andre konsert med Tore Johansens «Nå, lille humle». Med vokalist Ine Hoem får du høre den evige musikken fra Astrid Lindgrens univers, som vi i Nordnorsk jazzsenter også skal sende ut på turné senere i februar.

Store deler av jazzspekteret blir presentert på Bodø Jazz Open, fra historieforvalterne Magnolia Jazzband og gode musikkforedrag, til unge artister som Beharie og Inger Nordvik. Hos de siste er jazz og improvisasjon kun et av verktøyene i instrumentkassa som skal gi publikum den beste opplevelsen. På nettsiden finner du i tillegg til programmet mange spennende og innsiktsfulle artikler om artistene under uka.

Velkommen til Bodø i februar – her venter mange store opplevelser! Du finner dem på nettsiden bodojazzopen.no.

Fra forsiden

Nyheter

Kåre Kolve Fusion Quintet

Solskinn, palmesus, lange kritthvite strender og tropisk varme slår imot oss når Kåre Kolve og flere av Norges desidert beste musikere leverer oss 80-tallsinspirert Jazz-funk-fusion i april. Etter mange aktive år som utøvende frilansmusiker har saksofonisten og bandlederen Kåre Kolve tatt turen tilbake til sin egen ungdomstid på 1980-tallet. Hans nye band Fusion Quintet serverer […]

Nyheter

Tildelinger 1.kvartal 2024

Vi setter i gang året 2024 med tildelinger til turnéer, prosjekter og innspillinger. Programrådet i Nordnorsk Jazzsenter har nok en gang gått gjennom en bunke med gode og varierte søknader som søker støtte til flotte prosjekter rundt omkring i landsdelen. Denne runden ble det fordelt 71.000 kr til ulike prosjekter som skal gjennomføres i løpet […]