Nyheter

Festival like om hjørnet!

Bodø Jazz Open er kun et par uker unna og det er et fantastisk program de presenterer i perioden 1-5. februar.

Festivalen har sikret seg fyrverkeriet Angelique Kidjo som skal ryste Stormen med orkesterversjoner av sine mest kjente sanger sammen med Arktisk Filharmoni. Vi får høre det beste fra den vibrerende nordnorske jazz-, blues- og gospelscenen på Jazzkaféer rundt om i byen og på kveldstid på Hundholmen Brygghus.

Lørdag er det til og med en egen barnefestival under flagget Jåzzonge, her blir det blant andre konsert med Tore Johansens «Nå, lille humle». Med vokalist Ine Hoem får du høre den evige musikken fra Astrid Lindgrens univers, som vi i Nordnorsk jazzsenter også skal sende ut på turné senere i februar.

Store deler av jazzspekteret blir presentert på Bodø Jazz Open, fra historieforvalterne Magnolia Jazzband og gode musikkforedrag, til unge artister som Beharie og Inger Nordvik. Hos de siste er jazz og improvisasjon kun et av verktøyene i instrumentkassa som skal gi publikum den beste opplevelsen. På nettsiden finner du i tillegg til programmet mange spennende og innsiktsfulle artikler om artistene under uka.

Velkommen til Bodø i februar – her venter mange store opplevelser! Du finner dem på nettsiden bodojazzopen.no.

Fra forsiden

Nyheter

Tildelinger første halvår 2022

Nordnorsk Jazzsenter har tildelt kr 204.000,- i støtte i første halvår av 2022 til ulike prosjekter og turnéer innen jazzfeltet i Nord-Norge. Neste søknadsfrist er 1. september!