Nyheter

Jo Skaansar «Fange av mi tid»

Siste turné ut for jazzsenteret denne våren er Jo Skaansar med «Fange av mi tid»

Tittelen «Fange av mi tid» er Jo Skaansar sin andre utgivelse under eget navn og tar utgangspunkt i Skaansars mangfoldige virke som kontrabassist og komponist, samt låtskrivingspartnerskap sammen med blant andre Edvard Hoem og Lillehammerforfatter Eivind Sudmann Larssen. Poesi og tekstformidling står sentralt i denne utgivelsen.

På denne turneen er det Emilie Christensen, kjent fra bandet No. 4, som bidrar på vokal. Sammen med de fantastiske musikerne Helge Lien på piano og Håkon Mjåset Johansen på trommer. Det skapes musikalsk magi av Skaansars melodisk varierte og harmonisk sofistikerte komposisjoner, i skjæringspunktet mellom jazz, folkemusikk og vise.

Turnérute/billetter:
19.april – Brønnøy Jazzforum, Brønnøysund
20.april – Ad Lib Jazzklubb, Bodø
21.april – Hemnesjazz, Jernvaren Hemnesberget
22.april – Sortland Jazz- og viseklubb

Jo Skaansar er en musiker som jobber i inn- og utland med en rekke artister og band, mest innen jazz og folkemusikk. Som bassist har han en ekspressiv, lyrisk og moderne spillestil. Han har medvirket på over 50 plateinnspillinger og har spilt med blant andre Kenny Wheeler, Ulf Wakenius, Steve Dobrogosz, Jon Christensen, Beady Belle, Hot Club de Norvege, Sinikka Langeland, Trygve Seim, Sølvguttene og Trondheim Jazzorkester.

Medvirkende:
Jo Skaansar – bass
Emilie Christensen – vokal
Helge Lien – piano
Håkon Mjåset Johansen – Trommer
Thor-Ivar Lund – Lyd

 

Fra forsiden

Nyheter

Høstens turnéer fra Nordnorsk Jazzsenter

Sigøynermusikk med Balkan Brasserie og trekkspiller Jovan Pavlovic i spissen, finnmarksgitaristen Hallgeir Pedersen med sin trio og fullt trøkk med jazzrock-supergruppa Red Kite. Spennet er stort i Nordnorsk Jazzsenter sine høstturnéer!

Nyheter

Tildelinger første halvår 2022

Nordnorsk Jazzsenter har tildelt kr 204.000,- i støtte i første halvår av 2022 til ulike prosjekter og turnéer innen jazzfeltet i Nord-Norge. Neste søknadsfrist er 1. september!

Konserter