Nyheter

Jo Skaansar «Fange av mi tid»

Siste turné ut for jazzsenteret denne våren er Jo Skaansar med «Fange av mi tid»

Tittelen «Fange av mi tid» er Jo Skaansar sin andre utgivelse under eget navn og tar utgangspunkt i Skaansars mangfoldige virke som kontrabassist og komponist, samt låtskrivingspartnerskap sammen med blant andre Edvard Hoem og Lillehammerforfatter Eivind Sudmann Larssen. Poesi og tekstformidling står sentralt i denne utgivelsen.

På denne turneen er det Emilie Christensen, kjent fra bandet No. 4, som bidrar på vokal. Sammen med de fantastiske musikerne Helge Lien på piano og Håkon Mjåset Johansen på trommer. Det skapes musikalsk magi av Skaansars melodisk varierte og harmonisk sofistikerte komposisjoner, i skjæringspunktet mellom jazz, folkemusikk og vise.

Turnérute/billetter:
19.april – Brønnøy Jazzforum, Brønnøysund
20.april – Ad Lib Jazzklubb, Bodø
21.april – Hemnesjazz, Jernvaren Hemnesberget
22.april – Sortland Jazz- og viseklubb

Jo Skaansar er en musiker som jobber i inn- og utland med en rekke artister og band, mest innen jazz og folkemusikk. Som bassist har han en ekspressiv, lyrisk og moderne spillestil. Han har medvirket på over 50 plateinnspillinger og har spilt med blant andre Kenny Wheeler, Ulf Wakenius, Steve Dobrogosz, Jon Christensen, Beady Belle, Hot Club de Norvege, Sinikka Langeland, Trygve Seim, Sølvguttene og Trondheim Jazzorkester.

Medvirkende:
Jo Skaansar – bass
Emilie Christensen – vokal
Helge Lien – piano
Håkon Mjåset Johansen – Trommer
Thor-Ivar Lund – Lyd

 

Fra forsiden

Nyheter

Kortreist jazz med OmRizz

Ni kortreiste jazzturneer i nord har fått til sammen en halv million i støtte fra Nordnorsk Jazzsenter. I prosjektet OmRizz skal landsdelens profesjonelle jazzmiljø styrkes etter pandemien. I tillegg settes fokus på bærekraftige turnéer i musikkbransjen. 

Konserter