Nyheter

T4LK SHOW!

Det å lage musikk av tale har blitt en stor hit på Youtube og sosiale medier. Likefullt er det svært få band eller prosjekter som fremfører denne typen musikk. Men det gjør T4LK SHOW! 

T4LK SHOW er et show som med hjelp av visuelle effekter skaper en konsertopplevelse utenom det vanlige. Ved bruk av videoer med stor viral suksess, produserer T4LK SHOW et fengende og underholdende show som byr på god satire og humor med et høyt musikalsk nivå.

Nordlysfestivalen // Amtmandens 2. februar
Hemnesjazz // Jernvaren 9. februar
Sortland Jazz- og Viseklubb // Kulturfabrikken 10. februar
Ad Lib Jazzklubb // Stormen Konserthus 11. februar

T4LKSHOW er ikke bare unikt, men også en innovatør for denne typen liveshow i Norge og Norden.

Med et stort fokus på underholdningsverdi er hver og en av låtene bundet sammen til et helt show med varierte filmsnutter og låter, og med et svært kompetent band utgjør det et fyrverkeri av en konsert.

Vanskelig å beskrive, må bare oppleves! Sjekk en smakebit i denne videoen.

T4LK SHOW er en del av Monitor, en konsertserie rettet mot unge. Målet er å få flere unge til å få ørene opp for jazz, spille jazz og arrangere konserter med jazz. Målgruppen er unge mellom 16 og 25 år, men både yngre og eldre er selvsagt også velkomne.

Medvirkende:

Øyvind Venås – Trommer
Christoffer Nicolai Mathisen – Gitar
Sondre Kleven – Saksofon
Kristoffer Hanssen – Bass
Peter Lundestad Lawrence – Tangenter

Sivert Henriksen – Lyd
Thomas Bjørnstad – Lys
Mie Bergh – Produsent

Fra forsiden

Nyheter

Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik

Det er lett å forelske seg i de umiddelbare låtene. Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik skriver tekster både på engelsk og dialekt. Duoen tar med seg et eminent band og fremfører musikk med ild i hjertet. Det er både mykt og gripende i landskapet der jazz møter pop, og vi kan love deg […]

Nyheter

Maciej Obara Quartet – Frozen Silence

Da pandemien traff verden for litt siden, dro den polske saksofonisten Maciej Obara tilbake til de dramatiske landskapene i Karkonosze-regionen i det sørvestlige Polen, der hans familie stammer fra, for å komponere ny musikk.Nå tar kvartetten endelig turen opp til Nord-Norge for å spille låter fra bandets tredje utgivelse –Frozen Silence. Obara og pianist Dominik […]