Nyheter

T4LK SHOW!

Det å lage musikk av tale har blitt en stor hit på Youtube og sosiale medier. Likefullt er det svært få band eller prosjekter som fremfører denne typen musikk. Men det gjør T4LK SHOW! 

T4LK SHOW er et show som med hjelp av visuelle effekter skaper en konsertopplevelse utenom det vanlige. Ved bruk av videoer med stor viral suksess, produserer T4LK SHOW et fengende og underholdende show som byr på god satire og humor med et høyt musikalsk nivå.

Nordlysfestivalen // Amtmandens 2. februar
Hemnesjazz // Jernvaren 9. februar
Sortland Jazz- og Viseklubb // Kulturfabrikken 10. februar
Ad Lib Jazzklubb // Stormen Konserthus 11. februar

T4LKSHOW er ikke bare unikt, men også en innovatør for denne typen liveshow i Norge og Norden.

Med et stort fokus på underholdningsverdi er hver og en av låtene bundet sammen til et helt show med varierte filmsnutter og låter, og med et svært kompetent band utgjør det et fyrverkeri av en konsert.

Vanskelig å beskrive, må bare oppleves! Sjekk en smakebit i denne videoen.

T4LK SHOW er en del av Monitor, en konsertserie rettet mot unge. Målet er å få flere unge til å få ørene opp for jazz, spille jazz og arrangere konserter med jazz. Målgruppen er unge mellom 16 og 25 år, men både yngre og eldre er selvsagt også velkomne.

Medvirkende:

Øyvind Venås – Trommer
Christoffer Nicolai Mathisen – Gitar
Sondre Kleven – Saksofon
Kristoffer Hanssen – Bass
Peter Lundestad Lawrence – Tangenter

Sivert Henriksen – Lyd
Thomas Bjørnstad – Lys
Mie Bergh – Produsent

Fra forsiden

Nyheter

Høstens turnéer fra Nordnorsk Jazzsenter

Sigøynermusikk med Balkan Brasserie og trekkspiller Jovan Pavlovic i spissen, finnmarksgitaristen Hallgeir Pedersen med sin trio og fullt trøkk med jazzrock-supergruppa Red Kite. Spennet er stort i Nordnorsk Jazzsenter sine høstturnéer!

Nyheter

Tildelinger første halvår 2022

Nordnorsk Jazzsenter har tildelt kr 204.000,- i støtte i første halvår av 2022 til ulike prosjekter og turnéer innen jazzfeltet i Nord-Norge. Neste søknadsfrist er 1. september!

Konserter