Nyheter

Sigrid Brennhaug med turné i Nordnorge

Sigrid Brennhaug har i flere tiår vært ansett som en av landets flotteste vokalister og en av de mest kjente og respekterte musikere i det nordnorske jazzmiljøet.

Etter mange års erfaring, i mange ulike konsept og i forskjellige sjangere, har Brennhaug, bosatt på Hemnesberget, endelig tatt spranget og gitt ut sitt første soloalbum til strålende kritikker.

Albumet «Daga æ vil huske» fra 2020 er musikk som vandrer i landskapet mellom pop, jazz og vise. Tittelen i seg selv henspeiler på alle disse dagene som kanskje ikke hadde noe spesielt ved seg ved første øyekast, men som fikk liv og ble minneverdige. For hvilke dager er det vi kommer til å huske, når vi tenker oss om? Alle låtene er ført i pennen av Brennhaug selv og produsent og gitarist John-Kåre Hansen.

Endelig får vi oppleve Sigrid med sitt eget stoff, og noen vil kanskje oppleve en ny side av henne når det gjelder sjanger og uttrykk. Brennhaug har uansett den samme kjennetegnende tilstedeværelsen, nærheten og formidlingsevnen som vi alle kjenner henne for.

Band:

Sigrid Brennhaug – vokal
John-Kåre Hansen – gitar
Adrian Danielsen – piano
Christo Stangness – bass
Roger Johansen – trommer
Thor-Ivar Lund – Lyd

Turnérute:

18.oktober – Vadsø – Kooperativet
19.oktober – Kjøllefjord
20.oktober – Bodø – Sinus
21.oktober – Tromsø – Storgata Camping

«Sofistikert, hjertevarm og praktfull solodebut» (terning 6)
– Rana NO

«… du verden for noen flotte historier hun har å fortelle»
– Nettavisen

«Fine låter og en drøm av et band – en godt voksen Sigrid Brennhaug leverer et førsteklasses debutalbum.»
– Jazz i Norge

 

Fra forsiden

Nyheter

Premiere: Vippepunktet

Sigrid Brennhaug har i flere tiår vært ansett som en av landets flotteste vokalister og en av de mest kjente og respekterte musikere i det nordnorske jazzmiljøet. Etter mange års erfaring, i mange ulike konsept og i forskjellige sjangere, har Brennhaug, bosatt på Hemnesberget, endelig tatt spranget og gitt ut sitt første soloalbum til strålende […]

Nyheter

Nordnorsk Jazzensemble – Vippepunktet

Endelig blir det premiere på "Vippepunktet"! Det er en stor glede å kunne presentere Nordnorsk Jazzensemble med Jakop Janssønn og Moddi. Verket "Vippepunktet" ble skrevet til ensemblets aller første prosjekt, men ble rammet av nedstengning i januar 2021. Nesten nøyaktig et år senere er det endelig klart for turné i landsdelen!