Nyheter

Lansering av Nordnorsk Jazzensemble utsatt

På grunn av koronasituasjonen, må vi dessverre avlyse lanseringen av Nordnorsk Jazzensemble m/Moddi og verket Vippepunktet av Jakop Janssønn i denne omgang.

Den siste tids utvikling gjør det dessverre umulig å gjennomføre prosjektet på en forsvarlig måte og i henhold til nye restriksjoner og anbefalinger. Også Nordlysfestivalen og Bodø Jazz Open, hvor to av konsertene skulle finne sted, er avlyst.
Dette er særlig trist fordi det er et prosjekt vi har jobbet for gjennom lang tid, som involverer mange musikere og er av stor betydning for det profesjonelle musikklivet i landsdelen. Men – vi  bretter opp ermene og jobber videre med etableringen av Nordnorsk Jazzensemble, og håper å kunne presentere prosjektet «Vippepunktet» på et senere tidspunkt.
Les mer om Nordnorsk Jazzensemble her

Fra forsiden

Nyheter

Nordnorsk Jazzensemble LEAGUS «Flora Eallin»

Den siste tids utvikling gjør det dessverre umulig å gjennomføre prosjektet på en forsvarlig måte og i henhold til nye restriksjoner og anbefalinger. Også Nordlysfestivalen og Bodø Jazz Open, hvor to av konsertene skulle finne sted, er avlyst. Dette er særlig trist fordi det er et prosjekt vi har jobbet for gjennom lang tid, som […]

Nyheter

Premiere for Nordnorsk Jazzensemble

Det er en stor begivenhet for musikkfeltet i Nord-Norge når vi nå kan lansere Nordnorsk Jazzensemble! Her samles noen av Nord-Norges fremste musikere innen jazz og improvisert musikk i et stort, profesjonelt ensemble.