Nyheter

Høstens siste turné: Andrea Rydin

Av alt som kan gjøre november og koronapandemien litt lettere å holde ut, må Andrea Rydins fabelaktige stemme og låter være høyt på lista. Vi lover balsam for sjelen for de heldige som får oppleve denne turnéen på jazzklubbene i Brønnøysund, Bodø og Tromsø.

Andrea Rydin har forlengst begeistret et internasjonalt publikum med sin klokkeklare stemme, historiefortellende låter og en tilstedeværelse av de sjeldne i møte med publikum. Nå får klubber i Nord-Norge oppleve hennes beste låter og et knippe utmerkede medmusikere. Andrea Rydin debuterte med egen kvintett og plata «Andrea Kvintett» allerede i 2012. Siden den gang har hun rendyrket sitt kunstneriske utrykk som soloartist og låtskriver med base i Berlin og Oslo.

I 2017 kom den nedstrippede live-plata «Heart of gold». Her trakterer Andrea Rydin flygel, autoharpe og sang i samspill med den østerrikske cellisten Moritz Ebert. Andrea Rydin har spilt både solo og med band på alt fra jazzfestivaler i Norge til låtskrivercamper i Nashville og klubber i Tyskland. Publikum i nord vil fortsatt huske konserten hun gjorde på Varangerfestivalen i 2018. Det siste året har Andrea Rydin jobbet med nye låter i samarbeid med produsent og pianist Øystein Skar (Highasakite, Löv).

Medvirkende:
Andrea Rydin – sang, piano, autoharpe
Martin Vinje – tangenter
David Aleksander Sjølie – gitar
Marius Simonsen – trommer

Turnérute:
16/11 Ad Lib jazzklubb Bodø
17/11 Brønnøy Jazzforum Brønnøysund
19/11 Tromsø Jazzklubb

På grunn av covid 19-restriksjoner må dessverre konsertene i Mo i Rana 18/11 og Vadsø Jazzklubb 20/11 avlyses, men ut i fra dagens situasjon er vi glad for at de øvrige konsertene kan gjennomføres som planlagt.

Vi har arrangører som tar smittevern på høyeste alvor og lover en trygg konsertopplevelse!

Fra forsiden

Nyheter

Daniel Herskedal – Voyage

Andrea Rydin har forlengst begeistret et internasjonalt publikum med sin klokkeklare stemme, historiefortellende låter og en tilstedeværelse av de sjeldne i møte med publikum. Nå får klubber i Nord-Norge oppleve hennes beste låter og et knippe utmerkede medmusikere. Andrea Rydin debuterte med egen kvintett og plata «Andrea Kvintett» allerede i 2012. Siden den gang har […]

Nyheter

Sigrid Brennhaug med turné i Nordnorge

Andrea Rydin har forlengst begeistret et internasjonalt publikum med sin klokkeklare stemme, historiefortellende låter og en tilstedeværelse av de sjeldne i møte med publikum. Nå får klubber i Nord-Norge oppleve hennes beste låter og et knippe utmerkede medmusikere. Andrea Rydin debuterte med egen kvintett og plata «Andrea Kvintett» allerede i 2012. Siden den gang har […]

Konserter