Nyheter

Oppdatert: Avlysninger pga korona

Oppdatert 24.mars 2020:  Nordnorsk Jazzsenter har avlyst all turnévirksomhet frem til og med 1. mai for å forebygge spredning av koronaviruset.

Dette skjer etter grundige vurderinger internt og i henhold til landsdelsmusikerordningen sine vedtak, i kombinasjon med norske helsemyndigheters anbefalinger. Dette rammer to turneer som vi hadde satt opp i april; Daniel Herskedals «Voyage» og Siril Malmedal Hauge & Jakob Young.

Tidligere er også turneen med Jo Skaansar – Fange av mi tid, som skulle vært arrangert i uke 12 med konserter i Bodø, Senja, Brønnøysund og Hemnes avlyst.

Vi planlegger nå for at høstens turneer skal gå som planlagt og krysser fingrene for at det skal gå.

Nordnorsk Jazzsenter betaler alle utøverne det avtalte honoraret for denne perioden i henhold til oppdragsavtalene. Vi vil oppfordre alle arrangører som har mulighet til gjøre det samme.

Fra forsiden

Nyheter

Høstens siste turné: Andrea Rydin

Av alt som kan gjøre november og koronapandemien litt lettere å holde ut, må Andrea Rydins fabelaktige stemme og låter være høyt på lista. Vi lover balsam for sjelen for de heldige som får oppleve denne turnéen på jazzklubbene i Brønnøysund, Bodø og Tromsø.

Konserter