Nyheter

Oppdatert: Avlysninger pga korona

Oppdatert 24.mars 2020:  Nordnorsk Jazzsenter har avlyst all turnévirksomhet frem til og med 1. mai for å forebygge spredning av koronaviruset.

Dette skjer etter grundige vurderinger internt og i henhold til landsdelsmusikerordningen sine vedtak, i kombinasjon med norske helsemyndigheters anbefalinger. Dette rammer to turneer som vi hadde satt opp i april; Daniel Herskedals «Voyage» og Siril Malmedal Hauge & Jakob Young.

Tidligere er også turneen med Jo Skaansar – Fange av mi tid, som skulle vært arrangert i uke 12 med konserter i Bodø, Senja, Brønnøysund og Hemnes avlyst.

Vi planlegger nå for at høstens turneer skal gå som planlagt og krysser fingrene for at det skal gå.

Nordnorsk Jazzsenter betaler alle utøverne det avtalte honoraret for denne perioden i henhold til oppdragsavtalene. Vi vil oppfordre alle arrangører som har mulighet til gjøre det samme.

Fra forsiden

Nyheter

Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik

Det er lett å forelske seg i de umiddelbare låtene. Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik skriver tekster både på engelsk og dialekt. Duoen tar med seg et eminent band og fremfører musikk med ild i hjertet. Det er både mykt og gripende i landskapet der jazz møter pop, og vi kan love deg […]

Nyheter

Maciej Obara Quartet – Frozen Silence

Da pandemien traff verden for litt siden, dro den polske saksofonisten Maciej Obara tilbake til de dramatiske landskapene i Karkonosze-regionen i det sørvestlige Polen, der hans familie stammer fra, for å komponere ny musikk.Nå tar kvartetten endelig turen opp til Nord-Norge for å spille låter fra bandets tredje utgivelse –Frozen Silence. Obara og pianist Dominik […]