Nyheter

Oppdatert: Avlysninger pga korona

Oppdatert 24.mars 2020:  Nordnorsk Jazzsenter har avlyst all turnévirksomhet frem til og med 1. mai for å forebygge spredning av koronaviruset.

Dette skjer etter grundige vurderinger internt og i henhold til landsdelsmusikerordningen sine vedtak, i kombinasjon med norske helsemyndigheters anbefalinger. Dette rammer to turneer som vi hadde satt opp i april; Daniel Herskedals «Voyage» og Siril Malmedal Hauge & Jakob Young.

Tidligere er også turneen med Jo Skaansar – Fange av mi tid, som skulle vært arrangert i uke 12 med konserter i Bodø, Senja, Brønnøysund og Hemnes avlyst.

Vi planlegger nå for at høstens turneer skal gå som planlagt og krysser fingrene for at det skal gå.

Nordnorsk Jazzsenter betaler alle utøverne det avtalte honoraret for denne perioden i henhold til oppdragsavtalene. Vi vil oppfordre alle arrangører som har mulighet til gjøre det samme.

Fra forsiden

Nyheter

Nordnorsk Jazzensemble LEAGUS «Flora Eallin»

Dette skjer etter grundige vurderinger internt og i henhold til landsdelsmusikerordningen sine vedtak, i kombinasjon med norske helsemyndigheters anbefalinger. Dette rammer to turneer som vi hadde satt opp i april; Daniel Herskedals «Voyage» og Siril Malmedal Hauge & Jakob Young. Tidligere er også turneen med Jo Skaansar – Fange av mi tid, som skulle vært arrangert […]

Nyheter

Premiere for Nordnorsk Jazzensemble

Det er en stor begivenhet for musikkfeltet i Nord-Norge når vi nå kan lansere Nordnorsk Jazzensemble! Her samles noen av Nord-Norges fremste musikere innen jazz og improvisert musikk i et stort, profesjonelt ensemble.