Nyheter

Daniel Herskedal

En reise i musikalsk magi på tvers av sjangre.

Den praktfulle klangen og trøkket til jazzmusikeren Daniel Herskedal har etablert Molde-mannen som en ledende instrumentalist internasjonalt. Han gav i 2018 ut det strålende albumet Voyage, det siste i rekken av musikalske reisebrev.

Tubaisten med en ekstraordinær evne til å presse instrumentets grenser til det ytterste skal for første gang på turné med Scene Finnmarks strykere fra Ensemble Noor, og her vil vi få høre Herskedals komposisjoner omskrevet og rearrangert eksklusivt til denne turnéen.
Albumet har mottatt strålende anmeldelser fra et samlet europeisk anmelderkorps, og jazztubaisten Herskedal har med dette etablert seg som en av Norges store internasjonale jazzstjerner. Den britiske avisa Morning Star kåret nylig konserten med Voyage i London som en av de tre beste i 2019! «It would be hard to imagine a group of musicians operating in such complete harmony and understanding, or with such inventive command of their instruments. They really were remarkable.» – MORNING STAR, UK

«…Herskedal is nothing short of a miracle, which is mainly brought about by his perfect mastery of the instrument». -JAZZENZO

Medvirkende:
Daniel Herskedal – tuba/basstrompet
Bergmund Waal Skaslien – bratsj
Helge Lien – piano
Helge Andreas Norbakken – perkusjon
Ingrid Marie Willassen – fiolin
Agnieszka Orlowska – bratsj
Nikolay Girunyan – cello

Turnerute: 
27.04 – Senja
28.04 – Tromsø
29.04 – Bodø
30.04 – Hemnesberget
01.05 – Brønnøysund

Produksjonen er i samarbeid med Scene Finnmark.

 

 

 

Fra forsiden

Nyheter

Premiere for Nordnorsk Jazzensemble

Det er en stor begivenhet for musikkfeltet i Nord-Norge når vi nå kan lansere Nordnorsk Jazzensemble! Her samles noen av Nord-Norges fremste musikere innen jazz og improvisert musikk i et stort, profesjonelt ensemble.

Konserter