Nyheter

Ny produsent i NNJS

Vi er veldig glade for å presentere Arild Johnsen som vår nye produsent!

Arild er kjent for mange som jazztrommis med lang og bred erfaring som utøvende frilansmusiker i Nord-Norge. Han har skrevet mastergrad om trommeslagerens musikalske identitet og egenart i rytmisk musikk, med fokus på jazz og improviserte uttrykk i musikkutøvelse og kommer nå fra en stilling ved Nord Universitet hvor han blant annet har vært rådgiver ved Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen.

Fra forsiden

Nyheter

Visejazz og dobbel nordnorsk på turné

Siste uke i oktober har vi to turnéer på veien. I Vadsø og Nordland kan man oppleve dobbelkonsert med Benjamin Mørk + Leagus, samtidig som Jo Skaansars "Fange av mi tid" tar turen til Troms og Finnmark.

Nyheter

Erlend Apneseth åpner turnéhøsten

Etter en vår preget av avlysninger og usikkerhet, er vi utrolig glade for å kunne presentere hele fire fulle turnéer fra Nordnorsk Jazzsenter i høst! Først ut er Spellemannprisvinner Erlend Apneseth trio med Frode Haltli, som besøker Hemnesberget, Bodø og Tromsø neste uke.