Nyheter

Nyansettelser ved senteret

Nordnorsk Jazzsenter har med dette gleden å melde at vi har styrket staben ved å ansette Tobias Solheim-Nilsen og Ingvild Pettersen Högberg ved senteret, med tiltredelse november og desember 2017.

Tobias skal vikariere for Brynjar Rasmussen som musikkprodusent i 70% stilling, mens Ingvild skal jobbe som prosjektleder i Rytmisk Kompetansenettverk i Nord (RYK), samt inneha stillingen som administrasjon- og markedskonsulent ved senteret. Ingvild overtar stillingen etter Linda Skipnes Strand. De har begge avtale fram t.o.m. oktober 2018.

Tobias Solheim-Nilsen er 26 år, opprinnelig fra Tromsø, og har flyttet fra Oslo til Bodø etter tilsettingen. Han er jazztrommis med bachelorgrad fra Universitetet i Tromsø, samt studier i administrasjon og ledelse ved Norges Musikkhøgskole. Med sin dype kjærlighet til nordnorsk jazz og interesse for musikkproduksjon og organisering er vi sikre på at han vi komme med nye idéer og jobbe for å gi landsdelen et godt og variert jazztilbud.

Ingvild Pettersen Högberg kommer fra stillingen som produsent i Nordland Musikkfestuke, og har tidligere vært ansatt i mange år i samme stilling i Trondheim kammermusikkfestival. Hun er utdannet fiolinist, men har tilbrakt de fleste av årene i arbeidslivet med den administrative delen av kulturlivet. Hun har opparbeidet seg lang erfaring og stor kunnskap innen kulturfeltet, ikke minst gjennom Trondheim kammermusikkfestival og tidligere som konsertleder ved NTNU Institutt for musikk i Trondheim. Med sine mange års erfaring som prosjektleder er vi sikre på hennes kunnskap og engasjement vil føre til mange nye prosjekter i landsdelen.

Vi er svært fornøyde med å få styrket vår stab ved å få Tobias og Ingvild med på laget, og gleder oss til spennende samarbeid framover.

Fra forsiden

Nyheter

Ingen vaksine hjelper

I disse influensavaksine-tider advarer Arvid Martinsen: - Mot The Funk Disease er det ingen ting som hjelper.

Nyheter

Tildelinger 3. kvartal 2018

Nordnorsk Jazzsenter har tildelt kr 107.000,- i støtte til ulike prosjekter og turnéer innen jazzfeltet i Nord-Norge for tredje kvartal 2018.