Nyheter

JåzzOngan søker festivalsjefer

JåzzOngan trenger en gutt og ei jente mellom 12 og 14 år, for å styre en egen barnefestival.

Neste år arrangeres det alenehjemmefest for kidsa i Stormen Bibliotek sammen med Bodø Jazz Open, Nordnorsk Jazzsenter og Ad Lib Jazzklubb. Da trenger vi to unge festivalsjefer som kan stå i spissen for Jåzzongan!

«Alene hjemme med Jåzzongan» blir en helt egen fest for kidsa som kan slå seg løs i hele biblioteket lørdag 4. februar 2017. På programmet står blant annet konserter, tegneverksted, eventyr, lydkunst, sjonglører og rød løper. Det blir en ordentlig artig fest som du bare må få med deg. Men til å lede det hele trenger vi en gutt og ei jente mellom 12 og 14 år. Kanskje er det akkurat du? Se stillingsutlysningen under for nærmere beskrivelse!

– Vi søker etter en gutt og ei jente

– som er mellom 12 og 14 år

– bor i Bodø

– er interessert i Jåzzonge-musikk

– er nysgjerrig

– er initiativrik, utadvendt og er flink til å samarbeide

Send søknaden til nnjs@nordnorskjazzsenter.no innen 7. desember.

Snarlig tiltredelse.

Fra forsiden

Nyheter

Hackney Colliery Band

Brasstrøkk fra de Britiske øyer! Musikkfest for familien på tvers av aldre og sjangre!

Nyheter

Ellen Andrea Wang og Ensemble Ylajali.

Når en av våre aller beste jazzbassister her til lands komponerer musikk til Magnificat-teksten i Marias Lovsang, gjøres det med stor bravur. Ellen Andrea Wang har komponert det mesterlige verket Magnificat i 10 deler for kvinnekor, kontrabass og saksofon.