Nyheter

Barentsjazz 2014 har lansert programmet

Barentsjazz har lansert hele sitt program!

Albumaktuelle Sisi, det lokale stjerneskuddet Mimmi Tamba og Håkon Kornstad er bare noen av konsertene som offentliggjøres når Barentsjazz i dag slipper hele sitt program for 2014.

Sisi ble i sommer unisont hyllet av landets musikkkritikere for sitt debutalbum «Don’t fall in love». Dagbladet kalte henne «Norges sjelfulle førstedame», mens VG mente at «om det finnes en soultrone her til lands har Suzanne «Sisi» Sumbundu vist seg å være en kandidat til å fylle den». Artisten fra Oslo, med røtter i Manndalen har tidligere samarbeidet med blant andre Madcon og Paperboys, og henne eget materiale henter tydelig inspirasjon fra Amy Winehouse, tradisjonell soul og dagens R&B.

Sisi er en fantastisk artist med en låtkatalog, en stemme og et dritkult band som jeg er helt sikker på at tromsøpublikummet kommer til å elske. ..også på Café Sånn! – det kommer til å bli helt nydelig i novembernatta. Frode Larsen, festivalsjef

Årets Barentsjazz går av stabelen 13.-15. november. I tillegg til Sisi er Pistol & Bart, eget DJ-program og releasekonsert med det lokale stjerneskuddet Mimmi Tamba programmeringer som trekker festivalen i en litt annen retning enn tidligere. Festivalsjef Frode Larsen har for første gang fått fylle festivalen med artister, og han er ikke redd for å trekke den i sin egen retning.

– Nei, jeg hadde vært mer bekymret om folk ikke merka at det er jeg som har booka festivalen! Frode Larsen, festivalsjef

Festivalen består totalt av 14 arrangementer og arrangeres på Kafé Globus, i Tromsø Domkirke, i Forum og på Café Sånn. I tillegg til de nevnte artistene spiller blant andre Håkon Kornstad, Espen Eriksen Trio, Leágus og Tromsø Storband.

Se hele programmet og bestill billetter på www.barentsjazz.no!

Fra forsiden

Nyheter

Hackney Colliery Band

Brasstrøkk fra de Britiske øyer! Musikkfest for familien på tvers av aldre og sjangre!

Nyheter

Ellen Andrea Wang og Ensemble Ylajali.

Når en av våre aller beste jazzbassister her til lands komponerer musikk til Magnificat-teksten i Marias Lovsang, gjøres det med stor bravur. Ellen Andrea Wang har komponert det mesterlige verket Magnificat i 10 deler for kvinnekor, kontrabass og saksofon.