Nyheter

Kåre Nymark Jr.Band er klar for turné i Nord-Norge 3. – 9. februar!

Velkommen til en musikalsk og hardtsvingende energibombe!

Kåre Nymark Jr. er klar for turné i Nord-Norge og kan by publikum på en unik konsertopplevelse som vil sitte lenge i kroppen!

Kåre Nymark Jr. er en av våre mest rutinerte trompetister fra igjennom mange år i Ytre Suløens Jass-ensemble, Nymark Collective, Gumbo, Funky Butt og Jazzmob. Alt dette med stor suksess, og også hans ferske plate med sitt nye prosjekt ”Kåre Nymark Jr. Band” har blitt meget godt tatt imot. Musikken er hardtsvingende og melodisk med referanser både til hard bop, gospel, blues, afrikansk, karibisk og New Orleans. Denne musikken gjør godt for alle generasjoner og publikum kan glede seg til en god dose energipåfyll! Alle låtene er originalkomposisjoner av Kåre og skreddersydd for dette fantastiske bandet. Bandet består av gnistrende musikere som Kåre har hatt gleden av å spille med i andre sammenhenger. Nå er de satt sammen i ett band for å bringe denne musikken dit den skal.

Musikere:

Kåre Nymark jr – trompet

Atle Nymo – tenorsaks

Kristoffer Kompen – trombone

Jørn Øien – piano

Jens Fossum – contrabass

Andreas Bye – trommer

Holger Hansen – Lyd

Turnérute:

Mandag 3. februar – Sortland (Sortland Jazz og Viseklubb)

Tirsdag 4. februar – Brønnøysund (Brønnøy Jazzforum)

Onsdag 5. februar – Sandnessjøen (Lilletorget)

Torsdag 6. februar – Hemnesberget (Hemnes Jazzforum)

Fredag 7. februar – Vadsø (Vadsø Jazzklubb)

Lørdag 8. februar – Kjøllefjord (Forum for scenekunst)

Søndag 9. februar – Bodø (Ad lib Jazzklubb)

Fra forsiden

Nyheter

Hackney Colliery Band

Brasstrøkk fra de Britiske øyer! Musikkfest for familien på tvers av aldre og sjangre!

Nyheter

Ellen Andrea Wang og Ensemble Ylajali.

Når en av våre aller beste jazzbassister her til lands komponerer musikk til Magnificat-teksten i Marias Lovsang, gjøres det med stor bravur. Ellen Andrea Wang har komponert det mesterlige verket Magnificat i 10 deler for kvinnekor, kontrabass og saksofon.