Nyheter

Northern Concept på turne i uke 47

John-Kåre Hansens ”Northern Concept” 

Gitarist og komponist John-Kåre Hansen har vært aktiv i det nordnorske jazzmiljøet i mange år. Han er kjent for sin varme gitartone og evne til å knytte sammen den internasjonale, melodiøse jazztradisjonen med nordlige, arktiske impulser. Nå har han tatt et steg videre med sitt nye band Northern Concept, som har høstet lovord fra selveste John Scofield! Gled deg til en herlig time med groovebasert jazz der sterke melodier står i fokus.

John-Kåre Hansen – gitar

Eivind Valnes – piano

Lars Tormod Jenset – bass

Arild Johnsen – trommer

Turnerute;

19.11 Leknes

20.11 Sortland

21.11 Mo i Rana

22.11 Tromsø

23.11 Kjøllefjord

24.11 Alta

Turnéen er en samproduksjon mellom Nordnorsk Jazzsenter og FINN turé.

For ytterligere informasjon ta kontakt med produsent Brynjar Rasmussen på mobil 95834270

Fra forsiden

Nyheter

Hackney Colliery Band

Brasstrøkk fra de Britiske øyer! Musikkfest for familien på tvers av aldre og sjangre!

Nyheter

Ellen Andrea Wang og Ensemble Ylajali.

Når en av våre aller beste jazzbassister her til lands komponerer musikk til Magnificat-teksten i Marias Lovsang, gjøres det med stor bravur. Ellen Andrea Wang har komponert det mesterlige verket Magnificat i 10 deler for kvinnekor, kontrabass og saksofon.