Nyheter

Scent of Soil på turne i Nord-Noge

Nordnorsk Jazzsenter presenterer det vakre prosjektet ”Scent of Soil” som innebefatter noen av landets fremste og særegne musikere. Scent of Soil er ledet av Kirsti Huke og Tore Brunborg og en hymne til naturen. Sammen skrev de musikken til debutalbumet med samme navn, som kom i 2012.

Kirsti sin varme og groovy stemme smeltet sammen med Brunborgs sterke, sjelfulle og lyriske saksofonspill gir et felles uttrykk som står sterkt. Når man da putter på lyduniverset til Petter Vågan på gitar, det presise og organiske basspillet til Rune Nergaard og det moderne uttrykket av Gard Nilsens trommer, ja da er det bare å nyte en konsert man sent vil glemme!

 Tore Brunborg, saksofon & rhodes

Kirsti Huke, vocal & rhodes

Petter Vågan, gitarer

Gard Nilssen, trommer og perkusjon

Rune Nergaard, el-bass

 

Turnerute;

17.9 Tromsø

18.9 Mo i Rana

19.9 Bodø

20.0 Vadsø

21.9 Kjøllefjord

For informasjon kontakt produsent Brynjar Rasmussen på mobil 9583 4270

Fra forsiden

Nyheter

Uke 44: Flukten

Det som startet som en jam mellom venner har nå blitt til en av Norges favoritt jazzgrupper! Flukten har siden bandets oppstart rukket å spille hele 30 konserter både i og utenfor Norge. Debutalbumet “Velkommen håp” fra 2021 – har høstet lovord blant landets jazzkritikere. Morgenbladets anmelder skriver at det“… oser av grensesprengende frihetssøken og […]

Nyheter

Hackney Colliery Band

Brasstrøkk fra de Britiske øyer! Musikkfest for familien på tvers av aldre og sjangre!