Nyheter

Jazz & Fly Fishing på turné i Nord-Norge i mai

Disse herrene har funnet hverandre i to sterke interesser, nemlig som profesjonelle jazzmusikere og i sin store lidenskap, fluefiske.

Disse herrene har funnet hverandre i to sterke interesser, nemlig som profesjonelle jazzmusikere og i sin store lidenskap, fluefiske. Dette har ført til et unikt utrykk, som har høstet gode kritikker på konserter og i plateform. De har denne høsten også gitt ut en DVD der de tar oss med inn i sin verden der fluefiske og jazz følger hverandre side om side.

I tillegg til å være en seriøs og hardtarbeidende jazzkvartett driver bandet på med film, og i 2013 skal de spille inn en dokumentarfilm om seg selv og prosjektet. Filmen har tre deler: Første del spilles inn på turnéen i Nord-Norge, andre del spilles inn i Finland og Russlands dype skoger i juli, og del tre spilles inn på en turné og fisketur i USA, nærmere bestemt i cowboydelstatene Montana, Wyoming og Idaho. Den anerkjente finske produsenten Petri Luukainen produserer filmen, som skal lanseres i forbindelse med filmfestivalen i Göteborg 2014 (januar). Målgruppa er filmfestivaler, innsalg til TV og DVD/ Bluray-salg.

Musikerne er;

Håvard Stubø – gitar

Joona Toivanen – piano

Tapani Toivanen – bass

Fredrik Hamrå – trommer

Turnerute;

21.5 Narvik

23.5 Vadsø

24.5 Honningsvåg

25.5 Kjøllefjord

Fra forsiden

Nyheter

Hackney Colliery Band

Brasstrøkk fra de Britiske øyer! Musikkfest for familien på tvers av aldre og sjangre!

Nyheter

Ellen Andrea Wang og Ensemble Ylajali.

Når en av våre aller beste jazzbassister her til lands komponerer musikk til Magnificat-teksten i Marias Lovsang, gjøres det med stor bravur. Ellen Andrea Wang har komponert det mesterlige verket Magnificat i 10 deler for kvinnekor, kontrabass og saksofon.