Nyheter

Tore Johansen klar med ny plate «Double Rainbow»

Tore Johansen: Double Rainbow (INEA15). Release 10.02.12.

 

På sitt ellevte album gjentar Tore Johansen oppskriften fra den aller første Inner Ear-plata, ”Rainbow Session”, og presenterer resultatet av en høstformiddag i Rainbow Studio med Vigleik Storaas bak klaveret og Jan Erik Kongshaug bak spakene. Med på å komplettere plata ”Double Rainbow” er basskometen Jo Skaansar og trommelegenden Jon Christensen. Tittelsporet ble skrevet med Christensens elegante ”fristil” i tankene og plata for øvrig består av originalkomposisjoner av Johansen, Storaas og Skaansar.

 Plata ble innspilt 3. november 2010 men har blitt liggende mens Tore Johansen har fullført en slags trilogi («Natt, stille», «Nord» og «Tango for en» m/ Eva Trones)  med jazzversjoner av nordnorske sanger og viser. ”Double Rainbow” lanseres fredag 10. februar 2012. 

 

http://www.youtube.com/watch?v=cV0pZZ7KoUU

 

Tore Johansen (trompet)

Vigleik Storaas (piano)

Jo Skaansar (bass)  

Jon Christensen (trommer)

www.innerear.no / tore@torejazz.no / mobil: (+47) 95044381

Fra forsiden

Nyheter

Hackney Colliery Band

Brasstrøkk fra de Britiske øyer! Musikkfest for familien på tvers av aldre og sjangre!

Nyheter

Ellen Andrea Wang og Ensemble Ylajali.

Når en av våre aller beste jazzbassister her til lands komponerer musikk til Magnificat-teksten i Marias Lovsang, gjøres det med stor bravur. Ellen Andrea Wang har komponert det mesterlige verket Magnificat i 10 deler for kvinnekor, kontrabass og saksofon.