Nyheter

Nytt søknadsskjema for AdHoc støtte

For å lette og effektivisere søknadsprosessen for AdHoc-støtte har vi fra 1. februar gått over til et nettbasert søknadsskjema. Det nye skjemaet finnes under «Tilskuddsordninger».

Nordnorsk Jazzsenter har nettopp fått nye hjemmesider. Det er i denne forbindelse vi samtidig går over til en nettbasert søknadsskjema. Dette vil effektivisere søknadsprosessen vesentlig. Du finner det nye skjemaet her eller under «Tilskuddsordninger» på hjemmesiden vår.

Fra forsiden

Nyheter

Hackney Colliery Band

Brasstrøkk fra de Britiske øyer! Musikkfest for familien på tvers av aldre og sjangre!

Nyheter

Ellen Andrea Wang og Ensemble Ylajali.

Når en av våre aller beste jazzbassister her til lands komponerer musikk til Magnificat-teksten i Marias Lovsang, gjøres det med stor bravur. Ellen Andrea Wang har komponert det mesterlige verket Magnificat i 10 deler for kvinnekor, kontrabass og saksofon.