Nyheter

Therese Lech turnerer Nord-Norge

Med sin genuine nærhet, sjelfylte vokal og inderlige vesen, kan man ikke unngå å bli berørt av denne unge sangerinnen.

Therese skriver både tekst og musikk selv og gir deg gjerne et innblikk i sin undrende og melankolske verden.  Stemmen hennes tar tak i deg og berører deg som lytter.  Hun er personlig, men ikke privat, hennes vokal er udefinerbar, men samtidig treffende.

Therese studerer jazz ved Norges Musikkhøgskole. Hennes musikalske utgangspunkt er improvisert musikk, som fargelegges av både jazz, soul, og pop. Hun har samarbeidet med blant andre: Jørn Øien, Anders Aarum, Julie Dahle Aagård, Arne Nøst og Edvard Hoem.  Hun er også den nye vokalisten i bandet Folk & Røvere, som kommer med plate til våren.

Foreløpig turneliste er:
11.4: Hemnes
12.4: Bodø
13.4: Vadsø
14.4: Tromsø
15.4: Reisa
16.4: Leknes

Bandet består av:
Therese Lech – vokal
Jo Fougner Skaansar – bass
Markus Lillehaug Johnsen – gitar
Frode Mangen – tangenter
Tore Sandbakken – trommer

Fra forsiden

Nyheter

Hackney Colliery Band

Brasstrøkk fra de Britiske øyer! Musikkfest for familien på tvers av aldre og sjangre!

Nyheter

Ellen Andrea Wang og Ensemble Ylajali.

Når en av våre aller beste jazzbassister her til lands komponerer musikk til Magnificat-teksten i Marias Lovsang, gjøres det med stor bravur. Ellen Andrea Wang har komponert det mesterlige verket Magnificat i 10 deler for kvinnekor, kontrabass og saksofon.