Nyheter

Lansering av Nordnorsk Jazzensemble utsatt

På grunn av koronasituasjonen, må vi dessverre avlyse lanseringen av Nordnorsk Jazzensemble m/Moddi og verket Vippepunktet av Jakop Janssønn i denne omgang.

Den siste tids utvikling gjør det dessverre umulig å gjennomføre prosjektet på en forsvarlig måte og i henhold til nye restriksjoner og anbefalinger. Også Nordlysfestivalen og Bodø Jazz Open, hvor to av konsertene skulle finne sted, er avlyst.
Dette er særlig trist fordi det er et prosjekt vi har jobbet for gjennom lang tid, som involverer mange musikere og er av stor betydning for det profesjonelle musikklivet i landsdelen. Men – vi  bretter opp ermene og jobber videre med etableringen av Nordnorsk Jazzensemble, og håper å kunne presentere prosjektet «Vippepunktet» på et senere tidspunkt.
Les mer om Nordnorsk Jazzensemble her

Fra forsiden

Nyheter

Maciej Obara Quartet – Frozen Silence

Da pandemien traff verden for litt siden, dro den polske saksofonisten Maciej Obara tilbake til de dramatiske landskapene i Karkonosze-regionen i det sørvestlige Polen, der hans familie stammer fra, for å komponere ny musikk.Nå tar kvartetten endelig turen opp til Nord-Norge for å spille låter fra bandets tredje utgivelse –Frozen Silence. Obara og pianist Dominik […]

Nyheter

Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik

Det er lett å forelske seg i de umiddelbare låtene. Duoen lager tekster både på engelsk og dialekt og de blir sunget av to musikere med ild i hjertet! Det er både mykt og gripende i landskapet der jazz møter pop, og vi kan love deg en konsert med både små hverdagsbilder og store følelser. […]