Nyheter

Nyansatt produsent

Brynjar Rasmussen er nettopp ansatt som musikkprodusent ved Nordnorsk Jazzsenter.

Nordnorsk Jazzsenter har med dette gleden å melde at vi har ansatt Brynjar Rasmussen som ny musikkprodusent ved senteret, med tiltredelse 14. april 2011. Brynjar overtar stillingen etter Hans Peter L’Orange.

Brynjar Rasmussen er 33 år, opprinnelig fra Nordfjordeid, men har bodd de siste årene i Molde. Brynjar er en meget dyktig klarinettist og han har medvirket som frilansmusiker i en lang rekke produksjoner. De siste 11 årene har han vært fast medlem av Christianssand String Swing Ensemble. Gjennom sitt virke som musiker har han turnert i inn- og utland, og besøkt de fleste jazzklubbene i landsdelen.

Rasmussen er komponist og kunstnerisk leder for bestillingsverket Arctic Mood som Nordnorsk Jazzsenter bestilte av Brynjar i 2009. Verket ble urframført på Svalbard i februar i år og har blitt hyllet av jazzskribenter i inn- og utland.

Brynjar har god kjennskap til jazz og beslektet musikk, og til norsk jazzmiljø og også norsk kulturliv generelt.

Ved ønske om nærmere informasjon, kontakt Nordnorsk Jazzsenters kontor i Bodø.

Fra forsiden

Nyheter

Utfordrer vinteren

- Jeg trives godt i Norge, men har fortsatt litt problemer med vinteren, sier Shannon Mowday. Og drar på tur nesten så langt nord det er mulig å komme. Vinterstid.

Nyheter

Vårens turnéer fra NNJS

Nordnorsk Jazzsenter sender ut fire band og en barnekonsert på turné i vår, med til sammen 18 konserter på små og store steder i landsdelen. Programmet spenner vidt, fra den internasjonale saksofonstjernen Seamus Blake til lokale barnekor med sanger fra jazzens gullalder.