Nyheter

Flere Farger Bodø – Sommerfuggel i vinterland

Fargespill og Flere Farger har de siste årene fylt konsertsaler over hele landet og mottatt tårevåt og stormende applaus. Nå er det endelig klart for å presentere Bodøs egne fargespillere i en sjarmerende og flott forestilling i Stormens store sal.

Stormen Konserthus, Store sal
Tirsdag 25. oktober kl 18.00
Billetter

Flere Farger er en eksplosiv og sterk forestilling presentert av barn og ungdom fra hele verden, basert på aktørenes folkekultur fusjonert med den norske. I Bodø har vi samarbeidet med mottaksskolene Østbyen barneskole, Hunstad Barneskole og Bankgata Ungdomsskole samt ulike foreninger hvor vi har møtt musikk- og danseglade barn og unge. Gjennom disse har vi fått kjennskap til musikk og dans fra ulike land som har blitt sydd sammen av de kunstneriske lederne Gro Bergrabb og Arnfinn Bergrabb samt danserne/koreografene Jayson Aloria og Alain Sonday. Over 40 barn og unge fra nesten 20 ulike land vil framføre musikk og dans fra hele verden på en måte du aldri har hørt før. Dette har blitt til en fargerik, spenstig og vakker forestilling som vi nesten ikke kan vente med å vise dere.

«Flere Farger Bodø – Sommerfuggel i vinterland» er produsert av Nordnorsk Jazzsenter og presenteres i samarbeid med Stormen Konserthus.
Prosjektet er realisert med støtte fra Nordland Fylkeskommune, Sparebanken Nord-Norge, Kavlifondet, Bodø kommune, Rytmisk Kompetansenettverk i Nord, Dips ASA og IMDI.

Fra forsiden

Nyheter

Kåre Kolve Fusion Quintet

Solskinn, palmesus, lange kritthvite strender og tropisk varme slår imot oss når Kåre Kolve og flere av Norges desidert beste musikere leverer oss 80-tallsinspirert Jazz-funk-fusion i april. Etter mange aktive år som utøvende frilansmusiker har saksofonisten og bandlederen Kåre Kolve tatt turen tilbake til sin egen ungdomstid på 1980-tallet. Hans nye band Fusion Quintet serverer […]

Nyheter

Tildelinger 1.kvartal 2024

Vi setter i gang året 2024 med tildelinger til turnéer, prosjekter og innspillinger. Programrådet i Nordnorsk Jazzsenter har nok en gang gått gjennom en bunke med gode og varierte søknader som søker støtte til flotte prosjekter rundt omkring i landsdelen. Denne runden ble det fordelt 71.000 kr til ulike prosjekter som skal gjennomføres i løpet […]