Nyheter

Klart for jubileumskonsert i Bodø

I anledning Ad Libs 40års-jubileum blir det storslagen feiring både av musikk-Bodø og av jazzen. Denne kvelden kan du nemlig høre kjente låter fra Bodø i helt ny innpakning – i jazzversjon.

Bodø Rythm Group, Henning Gravrok og Bjørn Andor Drage har fått i oppgave å arrangere kjente Bodølåter til å høres ut som jazz, og da både jazz som vi kjenner det langt tilbake i tid og de mer moderne jazzformene. Til å framføre låtene har er det samlet noen av de beste jazzmusikerne byen har å komme med. Og det er ikke rent få, for Bodø har virkelig oppfostret mange jazzmusikere opp gjennom årene som har markert seg både på den nasjonale og internasjonale jazzscenen.
For at du skal komme i skikkelig jazzstemning denne kvelden vil jazzklubben gjøre sitt ytterste for at du skal tro du har ankommet en jazzklubb i et helt annet tiår. Selv om en (dessverre) ikke har lov til å røyke lenger, vil det på andre måter legge til rette for at du skal komme i den riktige jazzstemningen. En konferansier vil være på plass, musikerne vil være pent antrukket, det vil bli loddsalg med trekning i pausen og Sinus vil være et varmt og stemningsfullt lokale.

Låter som skal framføres er:
Halvdan Sivertsen – Kjærlighetsvisa
Terje Nilsen – Sommernatt
Tungtvann – Bransjehora
Kråkesølv – Nordavind mot varme kinn
Sirkus Eliassen – Æ vil bare dans
Manna – Vi vil ikke ha mer krig
Sondre Justad – Riv i hjertet
Elias Blix – Barndomsminne fra Nordland
126 – Graveyard Paradise
Susanne Lundeng/trad – Brurmarsj fra Sørfold

Musikere:
England Brooks – vokal
Ingeborg Selnes – vokal
Kim Lie – vokal
Atle Nymo – saksofon
Henning Gravrok – saksofon
Tore Johansen – trompet
Sebastian Rolland – piano
Finn Robert Olsen – gitar
Roger Arntzen – bass
Finn Sletten – trommer
Konferansier: Liv Okkenhaug

I samarbeid med Bodø Rythm Group (BRG)

Fra forsiden

Nyheter

Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik

Det er lett å forelske seg i de umiddelbare låtene. Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik skriver tekster både på engelsk og dialekt. Duoen tar med seg et eminent band og fremfører musikk med ild i hjertet. Det er både mykt og gripende i landskapet der jazz møter pop, og vi kan love deg […]

Nyheter

Maciej Obara Quartet – Frozen Silence

Da pandemien traff verden for litt siden, dro den polske saksofonisten Maciej Obara tilbake til de dramatiske landskapene i Karkonosze-regionen i det sørvestlige Polen, der hans familie stammer fra, for å komponere ny musikk.Nå tar kvartetten endelig turen opp til Nord-Norge for å spille låter fra bandets tredje utgivelse –Frozen Silence. Obara og pianist Dominik […]