Nyheter

Fliflet/Hamre legger ut på turné i Nord-Norge 19. – 24. mars

_MG_Bilde Fliflet Hamre

 

Når du kommer ut fra konsertlokalet etter å ha opplevd disse to velkjente og sjarmerende herrene, er du antageligvis full av energi og lykke! Velkommen til en konsert utenom det vanlige!

 

I Fliflet/Hamres musikk står lekelyst og innlevelse sentralt, og det meste kan skje:

Rå balkantoner dundres ut mellom vare nordiske moll-perler og jødiske ettertenksomheter, norske kystmelodier eller italienske partisansanger.  Og Harald Sæverud dras med på 9-takts-kalas hos serbiske sigøynere … Iblant lar Ole Hamre trommene hvile, og lager vakker og uhørt musikk på melodika eller sitt eget gryteinstrument Hamrofonen – eller tar på seg steppeskoene!

Gruppen er kjent for sitt tette og levende samspill, og har opptrådt på en lang rekke norske festivaler; bl.a. på jazzfestivalene i Molde, Bergen og Kongsberg, samt folkemusikkfestivalen i Førde.  I tillegg har de turnéer og festivalbesøk i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Belgia og Skottland bak seg.
Fliflet/Hamre fører sammen musikk av ulikt opphav, og skaper et eget, personlig landskap.
Både folk med lakksko, bunad, sorte skinnjakker eller cowboyhatter lar seg villig føres rundt i deres fargerike hage! Kontrastene er store, men opplevelsen hel.

 

Musikere;

Gabriel Fliflet – trekkspill og sang

Ole Hamre – slagverk, melodika, sang m.m.

 

Turnerute;

19. mars         Tromsø jazzklubb

20.mars          Vinterfestuka i Narvik

21. mars         Lofoten jazzklubb, Kabelvåg

22. mars         Perleporten Kulturhus, Honningsvåg

23. mars         Vadsø jazzklubb

24. mars         Forum for scenekunst, Kjøllefjord

 

 

For informasjon kontakt produsent Brynjar Rasmussen på mobil 9583 4270.

Fra forsiden

Nyheter

Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik

Det er lett å forelske seg i de umiddelbare låtene. Liv Andrea Hauge og Øystein Herkedal Hegvik skriver tekster både på engelsk og dialekt. Duoen tar med seg et eminent band og fremfører musikk med ild i hjertet. Det er både mykt og gripende i landskapet der jazz møter pop, og vi kan love deg […]

Nyheter

Maciej Obara Quartet – Frozen Silence

Da pandemien traff verden for litt siden, dro den polske saksofonisten Maciej Obara tilbake til de dramatiske landskapene i Karkonosze-regionen i det sørvestlige Polen, der hans familie stammer fra, for å komponere ny musikk.Nå tar kvartetten endelig turen opp til Nord-Norge for å spille låter fra bandets tredje utgivelse –Frozen Silence. Obara og pianist Dominik […]